Spagetti Tava

Author: Hande Vural Saracaj // Category:

Italyada geleneksel bir tat, bana kalirsa da artan spagettiyi degerlendirmenin lezzetli yolu. Hangi sosla yapilmis olursa olsun uygulayabilirsiniz, yani mutaka sossuz sade makarna olmasi gerekmiyor.


Malzemeler


* 300 gr spaghetti
* 3 yumuta
* 2 corba kasigi tulum peyniri veya otlu peyir yoksa beyaz peynir
* tuz, karabiber, kirmizi biber
* sivi yag
* maydonoz, feslegen


Hazirlanisi

Onceden pismis spagettiyi bir kaba alip uzerine cirpilmis yumurtayi, catalla ezilmis peyniri, incecik dogranmis maydonoz ve varsa feslegeni, tuz karabiber ve cok az kirmizi biberi de ekleyip karistiriyoruz. Tavayi isitip cok az sivi yagda iki tarafini da kizartiyoruz. Bu kadar basit, pratik ve lezzetli:) Makarna canavarlarina afiyet olsun.
istege gore salam veya sosis de ekleyebilirsiniz ben denedim, guzel de oldu:)

0 Responses to "Spagetti Tava"

Yorum Gönder